Els Autors
Faustí Giner Cervà

Faustí Giner Cervà, nascut i resident a Tavernes de la Valldigna (València) el 12 de Juliol de 1970, és llicenciat en Història i Ciències de la Música per la Universitat de La Rioja, Diplomat en Pedagogia Terapèutica per l´Escola Universitària de Formació del Professorat d´E.G.B. "Ausias March" de València, així com professor de música en l’especialitat de clarinet pel Conservatori Superior de Música de València. És membre fundador i actiu participant en AVAMUS (Associació Valenciana de Musicologia) organitzant i coordinant les sisenes jornades celebrades a Carcaixent a març de 2010.

És funcionari de carrera en l’especialitat d´Educació Musical al C.P. Joanot Martorell de Xeraco des de l'any 1998. En l'actualitat està exercint el càrrec de director del centre i compaginant esta tasca amb els seus estudis de doctorat. És també membre examinador de la Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià, a més de ser Mestre de Valencià. Ha impartit al CEFIRE de Gandia nombrosos cursos de formació adreçats al professorat  relacionats amb la musica, la docència i  les noves tecnologies.

Ha estat premiat per la Conselleria d’Educació amb els projectes “Això diu que era... el regne dels instruments musicals” i “La PDI i els paràmetres del so” en les convocatòries d'ajudes per al desenrotllament de recursos educatius digitals.

 

També ha estat becat per la Conselleria d’Educació en varies convocatòries per a la realització de treballs d’investigació dins del Pla  d’estudis del Valencià Actual, amb el treballs: “El cançoner valencià. Un referent per a l’aprenentatge de la nostra llengua” i “Musiquem la llengua. Guia de termes musicals: valencià / llengües cooficials de l'estat espanyol”

 

És coautor dels sis quaderns per a l’ensenyament de la música: “En Sol Major”

 

 
Francisco Lledó Grau

Fran Lledó Grau naix l'any 1970 a Tavernes de la Valldigna i comença els seus estudis de trombó a la si de la Societat musical del seu poble. Realitza els estudis de Magisteri en la especialitat de Pedagogia Terapèutica i Música. L'any 1992 finalitza els estudis de trombó i també obté plaça de mestre de música al “C.P Estela Maris” de Cartagena. Tot seguit forma part del cor “Universitario de la ciudad de Murcia” del cor del conservatori “Mestre Vert” de Carcaixent i del cor de cambra “Veus de Renaixença”. Ha estat vinculat directament al món de la música coral i actualment és director de la coral Polifònica “Marinyen” de Tavernes de la Valldigna i component del cor de cambra “Quinzedemarç”. Ha realitzat diversos cursos de direcció coral, pedagogía, didàctica musical i musicoteràpia a la “Universitat Complutense” de Madrid. És mestre de música al C.P Magraner de Tavernes de la Valldigna i autor de diverses publicacions en el camp de la pedagogía musical.

 
Juan José Giner Cervà

Juan José Giner Cervà naix a Gandia el 14 d’abril de 1974, residint actualment a Tavernes de la Valldigna (València).

És llicenciat en Història i Ciències de la Música per la Universitat de La Rioja des de l’any 2006. A més, també és Diplomat en Pedagogia Terapèutica  per l’Escola Universitària de Formació del Professorat d’E.G.B. de València “Ausias March” des de l’any 1995, així com  també en les especialitats d’educació Musical, Educació Primària i Valencià.

A més, està titulat en l’especialitat de saxofó pel conservatori “Mestre Vert” de Carcaixent.

Entre la seva formació es troben una gran quantitat de cursos musicals, relacionats amb el cant-direcció coral i instrumental, les noves tecnologies, el patrimoni musical valencià i l’informàtica musical, entre altres; a més de cursos de formació que es troben en l’àmbit de l’educació primària i secundària.

Ha estat  coordinador de cursos d´atenció educativa de l´alumnat immigrant i d´altres sobre les noves tecnologies dintre del software no propietari i lliure. A més, és  tutor  de cursos d´aptitud pedagògica (cicles I i II) i ponent habitual en cursos de formació organitzats pel CEFIRE, i dirigits a professorat d’Educació Infantil, Primària i ESO. També ha format part de diferents taules rodones al voltant de la música i les noves tecnologies , i a més, ha realitzat diverses ponències i presentacions al voltant dels seus treballs arreu de tota València.

És membre cofundador d´AVAMUS (Associació Valenciana de Musicologia) i en l’actualitat forma part de l’equip de treball i direcció-organització d´aquesta associació.

Ha format part de diverses agrupacions musicals de tots els àmbits, com ara de música rock, pop, jazz i clàssica-culta, actuant en diferents llocs de la geografia espanyola.

Ha estat premiat per la Conselleria d’educació de València a la convocatòria de recursos educatius digitals  2007 pel treball “Els paràmetres del so a partir del jclic per a alumnes de primer d’educació primària”, a la convocatòria de 2008 pel treball “Això diu que era...el regne dels instruments musical” i a la convocatòria 2009 pel treball “La PDI i els paràmetres del so”. També ha estat premiat al 2008 pel treball “Música per a tots” a la convocatòria de material didàctic dirigit a l’atenció educativa de l’alumnat immigrant.             A més, al 2008 ha estat becat per a la realització del treball d’investigació “El cançoner valencià. Un referent per a l’aprenentatge de la nostra llengua” dins del Pla d’Estudis del Valencià Actual i al 2009 pel treball d'investigació “Musiquem la llengua: Guia de termes musicals valencia/llengües cooficials de l'estat espanyol.

Actualment és funcionari de carrera des de l´any 1997 per l’especialitat d’Educació Musical al C.P. Sant Miquel de Tavernes de la Valldigna, formant part de l´equip directiu d´aquest centre des de l´any 2000. A més, forma part del tribunal de la Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià, i actualment està realitzant el doctorat per musicologia.

Entre les seves publicacions es troba la coautoria dels quaderns de música “En sol Major”.
 
Foto
-- FOTO --
 
 


Páginas Web: Grupo Odin